Cliënten over Den Besten

Ondernemen is leuk, maar ik had er nooit bij stilgestaan dat contracten echt dichtgetimmerd moeten worden om problemen te voorkomen. Jullie hebben me een hoop narigheid bespaard, waarvoor mijn dank.
Ingrid, Almere Buiten

Mijn advocaat bij Den Besten Peter de Haan staat ons bij in een conflict met de aannemer voor het bouwen van ons nieuwe huis of eigenlijk het ‘niet bouwen’ van ons nieuwe huis. Een slimme aannemer, gewend te procederen met een zak geld. Je zal er maar mee te maken hebben. We zijn heel blij met Peter, de aannemer moet nu gaan bouwen!
Ernst en Wilma, Muiden

Ik wil via deze weg Martha Ras even hartelijk danken. Ik dacht nooit dat ik er uit zou komen met mijn baas, maar door jouw expertise zijn we nu weer vriendjes. Bedankt dat je ons in hebt laten zien dat er veel met praten op te lossen valt. Hartstikke bedankt.
Esther, Almere Haven

Hoi Harry, wat een mooie website hebben jullie neergezet. Leuke optie om de bezoekers iets te laten schrijven. Ik doe ook mee hoor :-) Je weet, ik heb het je al vaker gezegd, dat ik erg blij met je ben. To the point en hard als het moet. Ik ben blij dat jij dat doet :-)
Wim, Lelystad

Yessssssss, ik heb gewonnen. Feest!!! Lekker hoor, ik kan het wel van de daken schreeuwen. Top Jasper, heel erg bedankt, wat ben jij scherp, hahaha!!! Voor alle bezoekers op deze site: twijfel niet, Den Besten advocaten zijn professionals. Ze gaan voor je door het vuur. Super
Patricia, Biddinghuizen

Wat ben ik blij dat ik bij Den Besten terecht gekomen ben. Duidelijkheid, waar Den Besten zoveel waarde aan hecht, is inderdaad het belangrijkste. Al die juridische termen en stappen moet je maar zien te volgen. Scheiden doe je niet iedere dag. Jullie hebben me stap voor stap de rust gegeven door het overzicht te houden. Zeer professioneel. Wat fijn dat jullie er altijd voor me waren. Bedankt.
Evelien, Almere

Harrie, bedankt voor je steun. Kantooruren ken jij niet. Gewoon in het weekend voor problemen bereikbaar. Bedankt voor je luisterend oor.
wim, amersfoort

Wel een BV, niet een BV en dan toch maar wel een BV. En toen die aandelenovereenkomst, ik en mijn compagnon zijn jullie erg dankbaar. Het is fijn met jullie werken, we hebben er nu een rustig gevoel bij dat over alle puntjes goed is nagedacht.
Henk, Zeewolde