Wat we doen

Wij zijn voortdurend bezig om zo snel mogelijk een oplossing aan te dragen voor de vraag die ons gesteld wordt. Mensen willen een snel, duidelijk en overzichtelijk antwoord, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Dat is onze hoogste prioriteit, duidelijkheid!

Door de twee eerste logische stappen hebben we dit al snel bereikt. Geen kosten en een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Gaan we voor het oplossen en een goed resultaat, dan doen we dit in zeven logische stappen, zodat het allemaal niet te ingewikkeld wordt.

1. Luisteren

Om snel een duidelijk en overzichtelijk antwoord te kunnen geven, is de eerste stap altijd goed te luisteren. Mocht ons bepaalde dingen niet duidelijk zijn dan vragen we daar naar. Zo ontstaat er een helder beeld van de situatie.

2. Mogelijkheden in kaart brengen

Bij een helder beeld van de situatie kunnen we de mogelijkheden in kaart brengen. Hierdoor ontstaat er een goed overzicht van de mogelijkheden, waarmee keuzes gemaakt kunnen worden.

3. Kiezen uit mogelijkheden

Wanneer er een goed beeld is van de situatie en een overzicht van de mogelijkheden in kaart is gebracht, kan er een keuze gemaakt worden. We vertellen graag wat ons het beste lijkt en doen wat de klant ons graag ziet doen.

4. Kosten overleggen

Aan de hand van de keuze die is gemaakt om zo snel mogelijk naar een oplossing te werken, wordt bepaald welke kosten dit met zich mee zal brengen. Dit kan op basis van een toevoeging zijn (de kosten worden dan gedekt door de overheid). Daarnaast is het de vraag of het een particuliere opdracht (persoon) is of een zakelijke opdracht. Een eerlijk en helder kostenoverzicht is heel belangrijk.

5. Oplossen

Aan de slag. De beste mogelijkheid is gekozen en de kosten zijn besproken. Nu de stappen zetten om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Dit is wat we graag doen.

6. Overzicht houden

Iedere stap in beeld. De klant moet exact weten wat er speelt en overzicht houden. Bij iedere stap informeren we de klant en zorgen dat we optimaal bereikbaar zijn voor vragen die voortkomen uit de stappen die genomen worden.

7. Resultaat brengen

Dit is het doel. Een goed en het best mogelijke resultaat behalen voor cliënt. Hier kunnen we wakker van liggen. Iedere dag zullen we niets nalaten om alles te doen voor het uiteindelijke resultaat. Daar kunt u op vertrouwen.

Zeven logische stappen naar het doel. Bij Den Besten weet u zeker dat het ingewikkelde recht voor u overzichtelijk is en in begrijpelijke taal overgebracht wordt. Onze hoogste prioriteit is duidelijkheid!